© Het trainingsmateriaal inclusief video's is vervaardigd door NONONS. Daarmee is het intellectueel eigendom ook van NONONS. Coaches opgeleid door NONONS mogen het materiaal gebruiken voor coachingsdoeleinden. Het is niet toegestaan dit materiaal te gebruiken voor eigen (trainings)opdrachten en klanten. 
Coach Basics

Coach Basics

De opleiding Coach Basics (voorheen genaamd Coach Intern) is een effectief praktijkgerichte opleiding waarin je je coachvaardigheden verder ontwikkelt. Tijdens de opleiding bieden we een uitgebalanceerde mix van theorie, praktijk en reflectie.

Ga naar Coach Basics

Coachend leidinggeven - open training

Coachend leidinggeven - open training

Onze open training Coachend Leidinggeven is een praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In vijf opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap: verantwoordelijkheid geven als het kan, verantwoordelijkheid nemen als het moet.

Ga naar Coachend leidinggeven - open training

Coachend leidinggeven - 5-daagse

Coachend leidinggeven - 5-daagse

Onze vijfdaagse in-company training Coachend Leidinggeven is een praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In deze training vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap: verantwoordelijkheid geven als het kan, verantwoordelijkheid nemen als het moet.

Ga naar Coachend leidinggeven - 5-daagse

Coachend leidinggeven - 3-daagse

Coachend leidinggeven - 3-daagse

Onze driedaagse in-company training Coachend Leidinggeven is een praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In deze training vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap: verantwoordelijkheid geven als het kan, verantwoordelijkheid nemen als het moet.

Ga naar Coachend leidinggeven - 3-daagse

Coaching leadership

Coaching leadership

The Coaching Leadership program is a short practice-based training that helps you become a more effective and conscious manager. In five training days spread over a two-month period, you will grow your coaching leadership knowledge and skills and learn how to use a coaching mindset to make the most of your employees’ potential. Giving responsibility when you can, taking responsibility.

Ga naar Coaching leadership

Loopbaancoaching opleiding

Loopbaancoaching opleiding

De opleiding Loopbaancoaching is een praktische opleiding om je als coach nog beter in staat te stellen je coachee te ondersteunen in de zoektocht naar een passende baan, van begin tot eind.

Ga naar Loopbaancoaching opleiding